Haberler
New member

Türkiye'nin birçok noktasında dün orman yangını çıktı. Zorlu hava şartlarının ardından alevler büyük ölçüde kontrol alındı. Ancak Çanakkale ve Manisa'daki yangınlar devam ederken Meteorolojiden alınan son bilgilere göre bölgede kuvvetli rüzgar etkili oluyor.

Yurdun pek çok yerinde orman yangınlarıyla mücadele ediliyor.

Ekipler; Çanakkale, Manisa, Edirne, Bolu ve Kahramanmaraş'ta ekipler dünden beri orman yangınlarını söndürmeye çalışıyor. Edirne, Bolu ve Çanakkale'deki yangınlar kontrol altına alındı.

Bölgede hava durumu merak edilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son hava tahmini raporu yayımlandı.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Çanakkale ve Balıkesir çevreleri ile İzmir ve Manisa'da kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Fırtınanın hızı yer yer 60-80 km/saati bulması bekleniyor. Bölgede termometreler 30 derecenin üzerini gösterecek.

Meteoroloji; Balıkesir, İzmir, Çanakkale ve Manisa için sarı kod verdi.
