Survivor Haberleri: Adem Kılıççı Survivor 2026 sezonunda yarışacak mı? Instagram paylaşımı merak uyandırdı

Magazin

Moderator
68d700db9d6a4a425549f90d.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025 sezonunda şampiyonluk kupasını kaldırmayı başaran Adem Kılıççı, sosyal medyadaki paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor 2026 yarışmasına başvuruların başlamasının ardından Kılıççı'nın Instagram'dan yayımladığı görüntüler takipçileri tarafından merak konusu oldu.

Güllü'nün düşmeden önceki son anları ortaya çıktı! Kızı ile arkadaşı çığlıklarla dışarı atıldı

Ocak ayında başlayan Survivor 2025, 13 Haziran tarihinde İstanbul'da sona ermişti. Adem Kılıççı ve Batuhan Karacakaya'nın finale kaldığı yarışta şampiyon Adem Kılıççı olmuştu. Adem Kılıççı, yarışma sonrası katıldığı Hürriyet'in Youtube kanalında açıklamalarda bulunmuştu.

68d701ca9d6a4a425549f914.jpg

AŞK DEDİKODULARINA YALANLAMA

Kılıççı, adının aşk dedikodularına karıştığı Aycan Yanaç ile iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Aycan Yanaç, elendikten sonra Adem Kılıççı ile aralarında aşk olduğu iddialarına da yanıt vermişti.

Survivor şampiyonu, "Survivor'da beni en çok hayal kırıklığına uğratan isimler, Yağmur hayal kırıklığına uğrattı Aycan son zamanlarda beni hayal kırıklığına uğrattı. Hikmet zaman zaman uğratıyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Doğum gününde aşka geldi! Romantik pozları peş peşe paylaştı: Her gün yeniden sevmek

SURVIVOR MEMNU

Adem, sözlerinin devamında; ''Bu seneki Survivor çok zordu. Bu yıl kadro çok değişkendi, bir gün aileden bahsedenler yarın değer yargılarını unutanlar... Ben şey diyordum Survivor Memnu. Survivor'da kimseye aşık olmadım. Bu yıl adım birçok kişiyle çıktı, bir şeyleri yakıştırıyor olabilirler.'' diye konuşmuştu.

68d701db9d6a4a425549f916.jpg

MERAK UYANDIRAN PAYLAŞIM

Survivor 2026 sezonu için başvuruların resmen açıklamasının ardından Adem Kılıççı, Instagram hesabından yaptığı yeni paylaşımla kafa karıştırdı.

68d702819d6a4a425549f919.jpg

Adem'in paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları 'Survivor 2026'ya katılacak mısınız'? sorusunu sormaya başladı. Kılıççı'nın Survivor'ın yeni sezon kadrosunda olup olmayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı.

68d702919d6a4a425549f91b.jpg

Hande Erçel Milano kombiniyle ortalığı yaktı geçti!

Geri