Masterchef Beyza'nın olayından sonra Demet Akalın paylaştı!

Magazin

Moderator
6725a5ff30363706df9608ac.jpg

Masterchef Türkiye'nin ekrana gelen son bölümünde Beyza'nın yüzünün yandığı görüldü. Beyza'nın sağlık durumu merak edilirken Somer şeften açıklama geldi.

Somer şef, "Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hem belediye başkanımız hem de oradaki yetkililer çok ilgi gösterdiler. Daha sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yanık merkezinde müşahede altına alındı. Prof. Dr. Mustafa Turan bizzat ilgileniyor. Bugün bizlerle olamayacak ama gün ve gün gelişmeleri size bildireceğiz. Doktorun söylediği de şu yanık yüzde olduğu için enfeksiyon olma riski başka yerde olma ihtimalinden daha fazla." dedi.

6725a63e30363706df9608ae.jpg


Masterchef'te 200 bin TL'yi kazanan yarışmacı belli oldu! Nigar herkesi korkuttu

"HATIRLAMAK BİLE İSTEMEM..."

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da Beyza'nın yüzünün yanmasıyla ilgili bir paylaşım yaptı. 18 yaşında benzer talihsizliği yaşadığını söyleyen Akalın, "Hatırlamak bile istemem yüzüm gazlı balondan yanmıştı! Güzel Beyza'ya nazar değdi başka bir şey değil umarım daha iyi olacak" dedi.

6725a6af30363706df9608b0.jpg


YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA YOK

Öte yandan Beyza'nın yeni bölüm fragmanında olmadığı görüldü. Somer şef Beyza'nın tedavisinin devam ettiğini dile getirdi. Beyza yarışmaya devam edecek mi sorusu belirsizliğini koruyor.
 
Geri
Üst