Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025'e damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Almeda Baylan, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor.
EŞİNDEN AYRILMIŞTI
Yarışmadan sonra 29 kilo veren ve burnundan estetik ameliyat olan Almeda, yeni görüntüsünü takipçileriyle paylaşmıştı.
Özel hayatıyla da gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde eşi Ercan Baylan'dan boşanacağını açıklayan Almeda, resmi olarak ayrıldıklarını duyurmuştu.

Almeda, "Resmi olarak Ercan ile boşandım. Her ne olursa olsun 6 yıldır birlikteyiz, 3 yıldır evliyiz. Tabii ki kötülükler hepimiz yaptık, ben de hiç masum değildim o da. Sonunda arkadaşça bitirdik. Çok mutluyum, tek dileğim herkes çok mutlu olsun. Zaten yakında yurt dışına gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.
DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR
Survivor 2026 Ünlüler - All Star formatı ile geri dönüyor. Acun Ilıcalı yeni sezonun ilk yarışmacısının Bayhan olduğunu açıklamış, haber heyecan uyandırmıştı. Herkes geri kalan yarışmacıları merak ederken Survivor 2025'in olaylı yarışmacısı Almeda Baylan'dan dikkat çeken paylaşımlar geldi.

Baylan takipçilerinin paylaştığı 2025 Survivor performansına dair anları paylaşarak 'Sema en heyecanlandığım yarışmacı çok seviyorum çok' notunu düştü.

'Bizzat görüşeceğim' demişti! Acun Ilıcalı paylaştı: Survivor elemelerinden ilk görüntü geldi
Survivor Murat Ceylan, aşka geldi! Eski sevgilisini çabuk unuttu