Magazin
Moderator

MİLLİYET CADDE - ÖZEL Yalova'nın Çınarcık ilçesinde bir binanın 5'inci katındaki evinin terasından düşen ünlü sanatçı 52 yaşındaki Güllü hayatını kaybetti. Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız, annesinin elim bir kaza sonucu vefat ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Gül Tut'un cenazesi otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kızı ve kızının arkadaşı ile eğlendiği sırada dengesini kaybederek düşen Güllü'nün cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak İstanbul'a götürüldü.
Adem Kılıççı Survivor 2026 sezonunda yarışacak mı? Instagram paylaşımı merak uyandırdı
CENAZE TÖRENİ BİLGİLERİ BELLİ OLDU
Gül Tut'un cenazesinin 27 Eylül Cumartesi günü öğle namazından sonra Tuzla ilçesindeki Sultan 1. Ahmet Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi.

DÜŞMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI
6'ncı kattaki evinin terasından düşüp yaşamını yitiren şarkıcı Güllü'nün, düşmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı.

Görüntülerde, şarkıcının terasa çıkmadan hemen önce evin içerisinde görüldüğü, ardından düşme seslerinin geldiği, kızı ile arkadaşının ise çığlık çığlığa kapıdan koşarak çıktıkları anlar yer aldı.
Yunanistan'da evlenmişti! Sevda Erginci düğünden yeni kareleri paylaştı
GÖRENLERİ DUYGULANDIRDI
Ailesine ve çocuklarına düşkünlüğüyle bilinen ünlü sanatçının oğlu Tuğberk Yağız Gülter'in Instagram hesabından fotoğrafına yazdığı yorum ortaya çıktı. Güllü'nün oğlunun karesine ''Bir tanecik oğlum'' notunu düştüğü görüldü.
Güllü'nün oğluna yazdığı son yorumu gören takipçileri duygulandı.

MENAJERİ KONUŞTU: AİLESİ BİLİYOR
Magazin basınında konuşulan iddialara göre, ünlü sanatçının beyninde bir sorun olduğu ve tedavi gördüğü belirtildi.
Güllü'nün menajeri Erhan Arı, konuyla ilgili Milliyet Cadde'ye özel açıklamalarda bulundu.

Arı, vefat eden Güllü'nün sağlık durumuyla ilgili; ''Bu konuda net bir şey desem yanlış olur. Ama denge kaybı yaşadığı, tedavi gördüğünü ailesi, bizler, yakınları biliyoruz. Yıllar önce geçirdiği trafik kazasında beli kırılmıştı, zor toparlandı. Günlerce, aylarca yattı. Yürümesi bu anlamda da çok zordu. Bilemiyorum, acım çok büyük. Beni üzen bazı gazeteci köşe yazarları ağabeylerimiz, dostlarımız alkol demiş. Bu nedenle açıklama yapmak zorunda kaldım. Ha alkol almıyordu desem o da olmaz ama öyle kendini kaybedecek kadar o noktaya gelmezdi'' ifadelerini kullandı.

Arı, geçtiğimiz hafta kontrol için hastaneye giden Güllü'nün görüntülerini paylaştı.
Eşi için ailesini silmişti! Özcan Deniz'den romantik paylaşım