Son dakika... Bakan Fidan iki ülkeye dikkat çekti: Savaş riski var!

66ebde4a6034a1d542ca032c.jpg

Bölgedeki tırmanmanın endişe verici olduğunu söyleyen Bakan Fidan, İsrail'in Lübnan'daki son saldırıları hakkında, 'Bu istihbarat örgütlerinin sık kullandığı bir yöntem' dedi.

Bölgedeki tırmanmanın endişe verici olduğunu belirten Bakan Fidan, 'Son iki gündür Lübnan'da olan patlamalar 'fırsat operasyonu' olarak değerlendirilen operasyonlar. Bir fark var bu büyük çaplı bir operasyon. İlk gün Lübnan Başbakanı'nı aradım, her türlü tıbbi desteğe hazır olduğumuzu söyledim. İsrail'in saldırıları adım adım Lübnan’a doğru tırmandırmaya başladığını görüyoruz.' ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE SİBER GÜVENLİK TEŞKİLATI

"Türkiye siber güvenlik konusunda aslında büyük bir farkındalık var." diyen Fidan, 'Müstakil bir siber güvenlik teşkilatı kurulması hükümetimizin gündemine getirildi. Cumhurbaşkanımız bunun artık olması gerektiğine dair bir irade koydular' açıklamasını yaptı.

İKİ ÜLKEYE DİKKAT ÇEKTİ: SAVAŞ RİSKİ VAR!

Ürdün ve Mısır'da savaş riskinin olduğunu ifade eden Fidan, Netanyahu'nun savaşı bölgeye yaymakta kararlı olduğunu söyleyerek, 'İsrail'in Batı destekli bu çılgınlığı durdurulmalı' dedi.

'Made in Japan' yazan telsizler 10 yıldır üretilmiyordu! New York Times Mossad'ın paravan şirketini duyurdu

SURİYE İLE NORMALLEŞME

Suriye ile normalleşme süreciyle ilgili de konuşan Bakan Fidan, Esad ile görüşmeye hazır olduklarını belirterek, 'Zaten görüşmeler bir süredir dolaylı yoldan yapılıyor' dedi.

Tehlike her yerde! 'Akıllı' bombalarla yaşıyoruz
Abi cinayet için mi çağrıldı? Narin soruşturmasında dikkat çeken Enes Güran detayı...

Geri