İrem Derici - Melih Kunukçu aşkı bitti mi? Önce açıklama saatler sonra kedilerle gönderme

Magazin

Moderator
68723ef3280d2d4b642c3cee.jpg

HABER MERKEZİ - Şarkıcı İrem Derici, şarkıları ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 38 yaşındaki İrem Derici, canlı yayına katılmış ve sevgilisi olduğunu açıklamıştı. Evlilik teklifi beklemediğini belirten ünlü şarkıcı, "Teklif beklemiyorum ama olursa kabul ederim" diyerek dünyaevine girme sinyali vermişti. Derici aynı zamanda, "İlk defa çocuk hayali kuruyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel New York'ta aşk tazeledi! Sürpriz fotoğraf ilgi odağı oldu

Cesur paylaşımlarıyla da adından söz ettiren İrem Derici'nin, bir süredir birlikte olduğu DJ Melih Kunukçu ile ilişkisini bitirdiği iddialar arasındaydı. Hadise'nin Harbiye konserini izlemeye giden Derici, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

68723ea3280d2d4b642c3cea.jpg

İlişkisi hakkında konuşan ünlü isim, "Şu anda ne olduğumuz belli değil açıkçası, bir havada durumumuz var. Biraz birbirimizi rahat bırakalım dedik. Ben koç burcuyum ikinci plana düşünce kafam gidiyor. Ara verdik diyebiliriz. İnşallah hüsranla biten bir ara olmaz. Muhabbetteyiz ama görüşmüyoruz diyelim." ifadelerini kullandı.

68723f19280d2d4b642c3cf0.jpg

İrem Derici ve Melih Kunukçu birbirlerini hala Instagram'dan takip ediyor ve fotoğraflarını kaldırmadılar.

SAATLER SONRA GÖNDERME YAPTI

Bu açıklamasından saatler sonra Derici'den göndermeli bir paylaşım geldi. Evde kedileriyle paylaşım yapan ünlü isim, "Tekir Erkekleri > Tüm Erkekler" ifadelerini kullandı.

Harbiye’de Hadise yarattı! Kuliste sürpriz buluşma

68723e6e280d2d4b642c3ce5.jpg

68723e8e280d2d4b642c3ce8.jpg

Geri