Hande Erçel'den Milano kombini! Moda haftasına katıldı: Farklı tarzı dikkatleri çekti

Magazin

Moderator
68d521329d6a4a425549f1ff.jpg

MİLLİYET- CADDE /Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı çifti bir dönem magazin gündeminde yerini korudu. Çiftin evlenmesini beklenirken yollarını ayırma kararı şok etkisi yarattı.

Aldatma iddiaları ortaya atılmış Hakan Sabancı, üçüncü bir kişinin olmadığını belirten açıklamalarda bulunmuştu.

Ebru Şahin'den yeni aşk dolu pozlar! İspanyolca not düştü Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan yeni aşk dolu pozlar! İspanyolca not düştü

Şimdilerde yeni dizisinin heyecanını yaşayan ve sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri olan Hande Erçel, ablası Gamze Erçel ile birlikte Milona Moda Haftası'na katıldı.

68d520ee9d6a4a425549f1fa.jpg

Farklı tarzıyla dikkatleri üzerin çeken Hande Erçel, kıyafetiyle sosyal medyaya damga vurdu.

68d520af9d6a4a425549f1f6.jpg

68d520b79d6a4a425549f1f8.jpg

GÜÇ MESAJI VAR

Modacı Pınar Kerimoğlu, Hande Erçel'in tarzını yorumladı. Kerimoğlu şu ifadelere yer verdi:

Gri-siyah desenli takım ve üzerine taktığı kravat, maskülen bir tavır katmış. Ama Hande Erçel'in zarif fiziği ve yüz hatlarıyla birleşince bu sert görünüm kırılıyor, ortaya feminen ve güçlü bir hava çıkıyor.

Aksesuarda ince çerçeveli gözlükler kombini farklı bir seviyeye taşımış. Akademik, entelektüel bir vibe katıyor. Sanki “hem zekiyim, hem şıkım, hem de modayla oyun oynuyorum”diyor

Bu tercihin bütününde “Ben sadece güzellik değil, güç de temsil ediyorum” mesajı var

Geri