Haberler: İrem Sak vefat eden babası Şemsettin Sak'ı andı! 'Kızın seni çok seviyor'

Magazin

Moderator
68cc12af2e00da8e9122a882.jpg

HABER MERKEZİ - 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı Tülay karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu İrem Sak'ın Sivas’ta yaşayan babası Dr. Şemsettin Sak, 18 Eylül 2024'te mide kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastane 75 yaşında vefat etmişti.

Bengü estetik mi yaptırdı? Çok konuşulan görüntüleri sonrası ilk kez konuştu

39 yaşındaki başarılı oyuncu İrem Sak, babasını gözyaşlarıyla uğurlarken, oyuncuyu acı gününde sanat dünyasından dostları yalnız bırakmamıştı.

68cc14262e00da8e9122a88c.jpg

Sak, babasının 1. ölüm yıl dönümüyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

''BENDEN ÇOK ŞEY GİTTİ''

Babasına olan özlemi her geçen gün artan oyuncu, duygulandıran mesajında şu ifadeleri kullandı:

68cc14632e00da8e9122a88e.jpg

''16 Eylül 2024’te, seninle beraber benden de çok şey gitti, canım babam. Senin acınla anladım ki benim canım hiç yanmamış. Bir yıldır yaşadığım şeyin tarifi yok bende. Hâlâ soruyorum hem kendime hem sana: Neredesin? Bazen rüyalarımdasın. Taklidini yaptığımda sesimdesin. İyilik yaptığım her an mutluluğumdasın. Özlediğim zaman aynadaki gözlerimdesin. Sevdiklerinin anılarındasın. İyileştirmek için gece gündüz koşturduğun hastalarının dualarındasın. Şifa bulan herkesin dilindesin. Sivas’ın tüm sokaklarındasın, elinde o siyah çantanla... Koca bir yıl nasıl geçti, en büyük şahidimsin baba. Kavuşacağımız güne kadar senin öğrettiğin maneviyatla ayakta kalacağım; iyi biri olmaya gayret edeceğim. Kızın seni çok seviyor.''

Fahriye Evcen'den yeni pozlar! Instagram'da beğeni yağdı

Geri