Haberler: Amerika tatilinden dönen Yeliz Yeşilmen bombaladı! 'Kâbus gibiydi'

Magazin

Moderator
6899d2e2832cc6235b4b5fbc.jpg

HABER MERKEZİ - Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren şarkıcı, oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen şimdilerde ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor.

Dikkat çeken yanıt! Adem Kılıççı küs olduğu Aycan Yanaç ile barıştı mı?

2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen'in 11 yıllık evliliği olaylı bir şekilde bitmişti.

6899d37f832cc6235b4b5fc1.jpg

Yeşilmen, boşandıktan sonra şu açıklamaları yapmıştı:

"Evlilikle ilgili kendimize konuşma yasağı getirdik. Biz anlaşamadığımız için anlaşmalı olarak boşandık. O çok iyi bir baba ama biz anlaşamıyoruz. Birçok şey yaşandı. Bu konuşma yasağını ben koydurdum. Maddeyi delme halinde 50 bin dolar civarında bir bedel var. Size bugün sadece 'boşandım' onu söyleyebilirim. Evden ayrılan o oldu, ben yine aynı evdeyim. Aramızda bir mal mülk paylaşımı da olmadı. Parayı aldım da sustum durumu da yok. Zaten hiçbir zaman öyle bir kadın olmadım.''

Berdan Mardini genç eşinden boşanıyor mu? Önce takipten çıktı sonra soyadını değiştirdi!

Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde 2021 yılında olaylı şekilde boşandığı iki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş ile yeniden barışmıştı.

ABD TATİLİ SONRASI KONUŞTU

Kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Yeşilmen, ABD tatili sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

''AÇ KALDIK''

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen program 'Magazin D' mikrofonuna konuşan 46 yaşındaki ünlü isim, ''Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz'' diye konuştu.

Yeşilmen, ailesiyle birlikte gittiği Amerika tatilini şu sözlerle anlattı:

"Ülkemizin kıymetini bilelim. Çünkü biz aç kaldık zaten. Onu bırak, kendi bavulumuzu kendimiz taşıdık. En lüks, en pahalı otellerde bavul taşıdık, sıra bekledik. Kâbus gibi"

Ölümüyle sevenlerini yasa boğmuştu! Doğacan Taşpınar'ın son paylaşımı ortaya çıktı

Geri