Balkondan düşen Güllü hayatını kaybetti

Magazin

Moderator
68d705ae2e00da8e9122def7.jpg

Sahne adıyla Güllü olarak bilinen şarkıcı Gül Tut (52), Yalova’nın Çınarcık ilçesindeki bir binanın altıncı katındaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Şarkıcının oğlu Tuğberk Yavuz, Instagram’dan açıklama yaparak, olayın intihar değil, kazadan kaynaklandığını söyledi. Yavuz, “Üzücü bir haber paylaşmak üzere bu mesajı yayınlıyorum. Sosyal medyada yayınlanan intihar haberleri asılsızdır. Güllü’yü bu gece yaşanan elim bir kaza sonucukaybetmiş bulunmaktayız” dedi. Yalova Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 26 Eylül Cuma günü saat 01.28 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne, Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi üzerinde ‘yüksekten düşme’ konusu olduğunun bildirilmesi üzerine görevlilerin adrese gittiği belirtildi.

Açıklamada, “Adrese gidildiğinde sanatçı ‘Güllü’ olarak bilinen Gül Tut’un ikametinde kızı ve kızının arkadaşıyla eğlendiği sırada camdan düştüğü ve sağlık ekibinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Konu hakkında Cumhuriyet Savcılığından alınan talimatlar doğrultusunda, ‘yüksekten düşme’ konusundan Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce tahkikat başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı. ‘Beyaz Magazin’e konuşan Güllü’nün asistanı Deniz, “Beklenmeyen bir şeydi. Bizim dairelerimiz yan yana. Roman havası çalıp oynuyorlar. Oynarken en keyifli anında düşüyor. İki kadeh içki içmişti. Çocuklarının gözleri önünde düşüyor. Olay yeri inceleme zeminde kayganlık tespit etti. Kızını uyutuyorlar zaten” açıklamasını yaptı. ● HABER MERKEZİ

68d705c32e00da8e9122deff.jpg

Son görüntüleriortaya çıktı

Ünlü şarkıcının balkondan düşmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şarkıcının düştükten sonra kızı ile arkadaşının aceleyle merdivenlerden aşağıya indikleri görüldü.

‘Bu son hiç aklıma yatmıyor’

Ajda Pekkan:
Güllü’yü sevgiyle ve özlemle anıyoruz. Işıklar içinde uyu...

Hadise: Seni unutmayacağız.

İbrahim Tatlıses: Sevgili Güllü’m. Mekânın cennet olsun.

Mahsun Kırmızıgül: Kalbimize dokunan sesiyle, şarkılarıyla acılarımıza ve sevinçlerimize eşlik eden Güllü de aramızdan ayrılmış. Çok üzgünüm. O, sadece güçlü bir ses değil; yüreğiyle de milyonların hayatına iz bırakan bir insandı.

Serpil Çakmaklı: Daha cumartesi günü konuştuk. Sesinde sadece umut vardı, heyecan taşmıştı kelimelere... Biri sürü hayalin ve planın vardı. Hepsi öylece yarım kaldı, tıpkı bir şarkının ortasında susan notalar gibi... Sen, o şarkında söylediğin gibi bir eylül zamanında veda ettin bizlere...

Umut Akyürek: Unutulmayacaksın. Efsaneler unutulmaz ki...

Demet Akalın: Umarım çevredeki apartmanlardan kameralar incelenir, aşırı üzüldüm. Yazık o kadar acılar, zor yıllar geçir sonra bu son hiç aklıma yatmıyor hiç.

Bengü: Ne kadar üzüldüm, yeri asla dolmayacak.

Simge Sağın: Bu sabah içim paramparça uyandım. Yattığın yerde huzur içinde uyu...

Alişan: Ah canım ablam, yaktın yüreğimizi. ‘Anneme kavuşacağım günü bekliyorum’ demiştin, kavuştun şimdi ama çocuklarını, torununu, seni sevenleri ve bizleri yalnız bıraktın. Daha iki gün önce mesajlaştık, nasıl mutluydun, heyecanlıydın yeni şarkın için...

68d705c32e00da8e9122defd.jpg

‘İntihar değil kaza’

Güllü’yle olay gününden iki gün önce görüşen yapımcısı Şahin Özer, Kanal D’de ekrana gelen Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına canlı yayınla bağlandı. Yapımcı, iki gün önce telefonla konuştuklarını ve yeni albüm planları yaptıklarını, ölümün kesinlikte intihar değil, bir kaza olduğunu söyledi. Şarkıcının neşesinin gayet yerinde olduğunu, en kısa zamanda buluşmak üzere vedalaştıklarını söyleyen Özer, Güllü’nün çıkaracakları albüm için seçtikleri şarkıları kızlarıyla beraber dinleyip eğlenirken balkondan düştüğünü anlattı.

68d705c32e00da8e9122defb.jpg

Güvenlikli kapı taktırmıştı

Güllü’nün hayatını kaybetmeden bir gün önce evine güvenlikli kapı taktırdığı ortaya çıktı. Kapıyı taktıran şarkıcı, “Kendimi daha güvende hissediyorum. Şifre olmadan kimse giremez. Kamera kaydı ve fotoğraf alma özelliği var. Tavsiye ediyorum. Kötü ve zor günlerden geçiyoruz, bütün herkese gerekli” dediği ortaya çıktı. ● İHA

68d705c32e00da8e9122def9.jpg

‘Hayatımı Serenay oynasın’

Geçtiğimiz aylarda röportaj veren Güllü, hayatının film olmasını ve kendisini Serenay Sarıkaya’nın oynamasını istediğini belirtmişti. Oyuncu, Spotify’da şarkıcının eserlerinin yer aldığı listeyi Instagram’dan paylaştı. Sarıkaya’nın sette makyaj yaparken Güllü’nün ‘Sabah Olmadan’ şarkısını söylediği anlar ise sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Cenazesi bugün

Güllü’nün cenazesi, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsi işleminin ardından oğlu Tuğberk Yavuz ve yakınları tarafından teslim alındı. Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan Yavuz’un, arkadaşlarının desteğiyle ayakta durduğu görüldü. Güllü’nün cenazesi, İstanbul Tuzla’ya götürüldü. Şarkıcının cenazesi bugün Tuzla Sultan 1. Ahmet Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Tuzla Mezarlığı’na defnedilecek. ● DHA

Geri